Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak yüz görmek

Rüyada parlak yüz görmek

Rüyada parlak yüz görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine yorulur.

Rüyada parlak yüz gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada yüzü parlak görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hoş muhabbette olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü parlak görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada parlak yüz görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, insanları kandıracağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına inanılır.

Rüyada siyah parlak elbise giymek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada parlak ayna görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerini parlak görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine tabir olunur.

Rüyada parlak bulut görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, bir anda yükseleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işarettir.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments