Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak yeşil görmek

Rüyada parlak yeşil görmek

Rüyada parlak yeşil görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak yeşil gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada yeşil parlak yılan görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak yeşil görmek kırılan kalplerin barışacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil parlak taş görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada parlak perde görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak gümüş görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada saçını parlak görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada parlak tırnak görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine inanılır.

Rüyada parlak renk görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments