Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü parlak görmek

Rüyada yüzü parlak görmek

Rüyada yüzü parlak görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, verimli işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzü parlak gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler esnasında değerli bilgiler keşfedebilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada yüzü parlak görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada parlak yüz görmek geçim derdinin sona ereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü parlak görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Rüyada parlak bozuk para görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına rivayet eder.

Rüyada parlak bilezik görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada parlak metal görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada parlak sarı taş görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments