Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü güzel görmek

Rüyada yüzünü güzel görmek

Rüyada yüzünü güzel görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, her şeyin yenileceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynada yüzünü güzel görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, müjdeli haberle geleceğine işaret eder.

Rüyada çok güzel yüz görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Rüyada yüzü güzel görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments