Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek bereket ve zenginlik olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret eder.

Rüyada çok güzel yüz görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü güzel görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments