Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel yüz görmek

Rüyada çok güzel yüz görmek

Rüyada çok güzel yüz görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada çok güzel yüz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çok güzel yüz görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek yoğun duygular yaşayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek bir takım sorunlar çıkacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments