Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir delmek

Rüyada demir delmek

Rüyada demir delmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada demir delmek gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada demir delmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına inanılır.

Rüyada dudağını delmek yetkili bir göreve atanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada kulağını deldiğini görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işarettir.

Rüyada kulağını deldirdiğini görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmak delmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada dudağını deldirmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada dudağını deldirdiğini görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments