Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü çok güzel görmek

Rüyada birinin yüzünü çok güzel görmek

Rüyada birinin yüzünü çok güzel görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü çok güzel gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada yüzünü cok güzel görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünü çok güzel görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü güzel görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek arzuların gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzünü güzel görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments