Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir yüz görmek

Rüyada güzel bir yüz görmek

Rüyada güzel bir yüz görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, onlar için çabalayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir yüz gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek ününün çoğalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, seyahatlere katılacağına delalettir.

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada güzel kadın yüzü görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yüzünü güzel görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments