Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça yumurta sürmek

Rüyada saça yumurta sürmek

Rüyada saça yumurta sürmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saça yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada saça yumurta sürmek geniş rızık elde edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı saça sürmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya yumurta sürmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze yumurta sürmek güzel işlere imza atacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dertlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça kolonya sürmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada saça yağ sürmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada saça sirke sürmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments