Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya yumurta sürmek

Rüyada kafaya yumurta sürmek

Rüyada kafaya yumurta sürmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada kafaya yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Rüyada kafaya yumurta sürmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada kafaya yağ sürmek ferah bir eve geçileceğine, kişinin afiyette olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Rüyada elini kafaya sürmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada yüze yumurta sürmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, daha rahat bir nefes alacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yumurtayı saça sürmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına tabir olunur.

Rüyada saça yumurta sürmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments