Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze yumurta sürmek

Rüyada yüze yumurta sürmek

Rüyada yüze yumurta sürmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüze yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada yüze yumurta sürmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya yumurta sürmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı saça sürmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işarettir.

Rüyada saça yumurta sürmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, gözden düşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne merhem sürmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze bişey sürmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne bişey sürmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments