Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne sabun sürmek

Rüyada yüzüne sabun sürmek

Rüyada yüzüne sabun sürmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne sabun sürmek gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yüzüne sabun sürmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze sabun görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak kazanca kavuşacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne sabun görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, bütçesinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments