Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz maskesi görmek

Rüyada yüz maskesi görmek

Rüyada yüz maskesi görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kazancının epey düşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada yüz maskesi gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada yüzüne maske takmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yüz maskesi yapmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yüzüne maske yaptırmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kazancını arttıracağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Rüyada yüze maske sürmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske sürmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya işarettir.

Rüyada yüze maske yapmak dünya hayatında huzurlu olmaya, zenginlik içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde maske görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, fakirliğinin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments