Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar maskesi takmak

Rüyada kar maskesi takmak

Rüyada kar maskesi takmak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar maskesi takmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Rüyada kar maskesi takmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, başarıları ile konuşulacağına inanılır.

Rüyada kar maskeli birini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, adını işiyle duyuracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kar maskesi görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar maskeli adam görmek işin düzeltileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzüne maske takmak hem moral hem de çareler bulacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze maske takmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Rüyada cilt maskesi görmek güçten düşeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz maske görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments