Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuca kına yakmak

Rüyada avuca kına yakmak

Rüyada avuca kına yakmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada avuca kına yakmak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada avucuna kına yakmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Rüyada avuç içine kına yakmak üzgün ve karamsar olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Rüyada avuca kına yakmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde kına görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda kına görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuçta kına görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine kına yakmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments