Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üzerinde araba sürmek

Rüyada kar üzerinde araba sürmek

Rüyada kar üzerinde araba sürmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada kar üzerinde araba sürmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada kar üstünde araba sürmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Rüyada kar üzerinde araba sürmek sıkıntılarının biteceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kar sürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada mavi araba sürmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada araba almak araba sürmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başkasının araba sürmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada karın üstünde araba sürmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet eder.

Rüyada son model araba sürmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments