Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne merhem sürmek

Rüyada yüzüne merhem sürmek

Rüyada yüzüne merhem sürmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne merhem sürmek gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Rüyada yüzüne merhem sürmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada yüze merhem sürmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merhem sürmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine merhem sürmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze merhem sürmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kara merhem görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada merhem görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaraya merhem görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments