Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne toprak sürmek

Rüyada yüzüne toprak sürmek

Rüyada yüzüne toprak sürmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına inanılır.

Rüyada yüzüne toprak sürmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada yüzüne toprak sürmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada toprak yolda araba sürmek zenginlik elde edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Rüyada toprağı sürmek insanlara yardım edeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada elini toprağa sürmek bazen istemediği şeyler yapacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Rüyada yüze merhem sürmek afiyette olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada yüze krem sürmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne sabun sürmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments