Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfakta çiş yapmak

Rüyada mutfakta çiş yapmak

Rüyada mutfakta çiş yapmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mutfakta çiş yapmak gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada mutfakta çiş yapmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada mutfağa çiş yapmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mutfakta banyo yapmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, erken evlilik yapacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada mutfakta yemek yapmak yeni fırsatlar sunulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfak yapmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada mutfağa kaka yapmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına inanılır.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet eder.

Rüyada mutfağa idrar yapmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments