Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozete çiş yapmak

Rüyada klozete çiş yapmak

Rüyada klozete çiş yapmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, ileride saygın bir kimse olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozete çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Rüyada klozete çiş yapmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada klozette tuvaletini yapmak güçlükle elde edilecek başarı, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada klozete kaka yapmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hayattan daha zevk alacağına delalet eder.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada su dolu klozet görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada odada klozet görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına inanılır.

Rüyada taşan klozet görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments