Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe çikolata sürmek

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, önemli işlere imza atacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne çikolata sürmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı ekmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, hayırlı kapılar açılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata ekmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı ekmek görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata ekmek görmek şöhret ve hayır getireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments