Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze bal görmek

Rüyada yüze bal görmek

Rüyada yüze bal görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze bal gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada yüzüne bal sürmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada balı yüzüne sürmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada balı yüze sürmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüze bal görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne bal görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze bal sürmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada çiçek balı yemek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments