Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lahana haşlamak

Rüyada beyaz lahana haşlamak

Rüyada beyaz lahana haşlamak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çevre değiştireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz lahana haşlamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada beyaz lahana haşlamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kara lahana haşlamak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işarettir.

Rüyada lahana haşlamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada yılan haşlamak umutlarının boşa çıkmayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk haşladığını görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye haşlamak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada patates haşladığını görmek ortalığın karışacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada patlıcan haşlamak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments