Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı haşlamak

Rüyada asma yaprağı haşlamak

Rüyada asma yaprağı haşlamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada asma yaprağı haşlamak gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada asma yaprağı haşlamak ailevi sorunlar yaşanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur haşlamak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır haşladığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada tavuk haşladığını görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bunu şeref sayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada makarna haşlamak çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Rüyada buğday haşlamak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada fasulye haşlamak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi haşlamak zorluklarının biteceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments