Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç haşlamak

Rüyada pirinç haşlamak

Rüyada pirinç haşlamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada pirinç haşlamak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Rüyada pirinç haşlamak hastalıkların şifa bulacağına, rakiplerinin üzüleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze haşlamak mesleğine dört elle sarılacağına, ünleneceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lahana haşlamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makarna haşlamak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada kedi haşlamak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işarettir.

Rüyada patlıcan haşlamak yardım edeceğine, kafa dağıtacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur haşlamak huzurunu yerine getireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan haşlamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments