Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi haşlamak

Rüyada kedi haşlamak

Rüyada kedi haşlamak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, aradığı kişiyi bulacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi haşlamak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe veya pozisyona talip olabilir, başvurularda bulunabilirsiniz.

Rüyada kedi haşlamak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada sebze haşlamak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına inanılır.

Rüyada patates haşladığını görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada mısır haşlamak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mercimek haşlamak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada mantı haşlamak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bulgur haşlamak sevinçli haberler geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk haşladığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments