Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yanık görmek

Rüyada yüzünde yanık görmek

Rüyada yüzünde yanık görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, büyük üzüntüler olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada kendi yüzünü yanık görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü yanık adam görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü yanık görmek hüsrana uğratacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada yanık yüz görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yanık yüzlü birini görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek işlerinin yoluna gireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments