Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü yanık adam görmek

Rüyada yüzü yanık adam görmek

Rüyada yüzü yanık adam görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yüzü yanık adam gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada yüzü yanık adam görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada yanık adam görmek hayırlı kapılar açılacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü yanık görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalettir.

Rüyada yüz yanığı görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü yanık görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, dikkat çekeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments