Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık yüz görmek

Rüyada yanık yüz görmek

Rüyada yanık yüz görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, kazancında artış olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık yüz gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Rüyada yüz yanığı görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü yanık kadın görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek hem geleceğinin güzel olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek bolluk ve bereketin artacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzü yanık görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü yanık görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments