Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü yanık görmek

Rüyada kendi yüzünü yanık görmek

Rüyada kendi yüzünü yanık görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü yanık gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yanık yüz görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yanık yüzünü görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzü yanık adam görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yanık yüzlü birini görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünü yanık görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, parasına da para ekleyeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yanık görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments