Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık yüzlü birini görmek

Rüyada yanık yüzlü birini görmek

Rüyada yanık yüzlü birini görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, onu dinleyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret eder.

Rüyada yanık yüzlü birini gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Rüyada yanık yüzlü birini görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalettir.

Rüyada yüzü yanık kadın görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek hayatının iplerini eline alacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık insan yüzü görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz yanığı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, mutsuz olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments