Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, işlerinin çok iyi olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hastalığının düzeleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada yüzü yanık kadın görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, mevki kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüzü yanık görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kısmetinizin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü yanık adam görmek çok büyük destek vereceğine, lüks içinde olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments