Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yanık görmek

Rüyada yüzünü yanık görmek

Rüyada yüzünü yanık görmek varını yoğunu kaybedeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü yanık gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Rüyada yanık yüzlü birini görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde yanık görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yanık yüz görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Rüyada yanık yüzlü insanlar görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments