Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde siyah kıl görmek

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Rüyada yüzünde siyah kıl gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, daha fazla para kazanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada yüzü kıllı görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünde kıl görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, özgüveninin artacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzü kıllı bebek görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde kıl görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünde kıl görmek durulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments