Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde kıl görmek

Rüyada başkasının yüzünde kıl görmek

Rüyada başkasının yüzünde kıl görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzünü kıllı görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kıl görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, masraflarının azalacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı yüz görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün kıllandığını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada yüzünde kıl koparmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü kıl içinde görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki kılları almak şen kahkahalar atacağına, kazancın arttırılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments