Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde kıl görmek

Rüyada birinin yüzünde kıl görmek

Rüyada birinin yüzünde kıl görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada yüzü kıllı kadın görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kıllı görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, iyi halini yitireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kıllı görmek malının ve kazancının tam olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı yüz görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada yüzün kıllandığını görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, aşama kaydedeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün kıllanmasını görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada yüzünün kıllı olduğunu görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments