Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kıllı bebek görmek

Rüyada yüzü kıllı bebek görmek

Rüyada yüzü kıllı bebek görmek tabiatı kötü olan kişiye, içinin rahatlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yüzü kıllı bebek gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada yüzü kıllı bebek görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde kıllar görmek iş hayatında terfi alınacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde kıl görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kıllı yüz görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada yüz kılı almak kendisi için mal mülk alacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki kılları almak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada kadın yüzünde kıl görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments