Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kıllı görmek

Rüyada yüzü kıllı görmek

Rüyada yüzü kıllı görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kıllı gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzünün kıllandığını görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünde kıl görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada insanın yüzünde kıl görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işarettir.

Rüyada yüzünü kıllanmış görmek elde bulunan imkânların artacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde kıl görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz kılı aldırmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yoğun stres altında kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments