Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek yenileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sahip olduğu nimetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, başarıların artacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments