Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek

Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek

Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, zor durumların sona ereceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, ilim irfan sahibi olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü kıllı gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Rüyada başkasının yüzünde kıl görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü kıllı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün kıllandığını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine, makamını garantileyeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünde kıl görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde kıl görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün kıllı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde kıl olduğunu görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments