Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef ağacı görmek

Rüyada sedef ağacı görmek

Rüyada sedef ağacı görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayırlı bir evlat olacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada sedef ağacı gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada sedef ağacı görmek canın derdine düşeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına işarettir.

Rüyada sedef hastalığı görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada sedefli yüzük görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sedef takı görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine alamet eder.

Rüyada sedef küpe görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada sedef bilezik görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada sedef çiçeği görmek onlara sanat öğreteceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments