Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef bilezik görmek

Rüyada sedef bilezik görmek

Rüyada sedef bilezik görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada sedef bilezik gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada sedef bilezik görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet eder.

Rüyada sedef takı görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada sedef çiçeği görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada sedef kolye görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada sedefli yüzük görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sedef hastalığı olmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işlerin toparlanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada sedef yüzük görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments