Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara leke görmek

Rüyada kara leke görmek

Rüyada kara leke görmek her daim temkinli olacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, işiyle nam salacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada kara leke gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada kara leke görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kara leke görmek parasının her zaman bereketli olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada alnında kara leke görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Rüyada leke görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kendi işinin sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, üzgün olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Rüyada lekeli gelinlik giymek başarı için yılmadan çalışılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada kan lekesi görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada sırtta leke görmek tekin olmayan işlere girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments