Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde et ben görmek

Rüyada yüzünde et ben görmek

Rüyada yüzünde et ben görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, eşlerinin kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde et ben gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Rüyada yüzünde et beni görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde et ben görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok güzel günler geçirileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek kısmetlerinin bol olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzündeki beni koparmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, variyetini çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde ben görmek aşının da çoğalacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, verimli olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü benli görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments