Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde et beni görmek

Rüyada yüzünde et beni görmek

Rüyada yüzünde et beni görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına inanılır.

Rüyada yüzünde et beni gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Rüyada yüzünde et beni görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde et ben görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kötü günler yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada yüzü benli görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments