Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde ben görmek

Rüyada birinin yüzünde ben görmek

Rüyada birinin yüzünde ben görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde ben gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada yüzünde et ben görmek Allah’a dua edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde et beni görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü benli görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzündeki beni koparmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Büşra

Ben geçen bir rüya gördüm annemin yüzünde büyük et benleri vardı biraz fazlaca çıkmıştı acaba anlamı nedir