Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü benli görmek

Rüyada yüzü benli görmek

Rüyada yüzü benli görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada yüzü benli gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yüzü benli görmek zengin bir hayat süreceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde et beni görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, edilen duaların tutacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada yüzündeki beni koparmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, parasının ve malının da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments