Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzündeki beni koparmak

Rüyada yüzündeki beni koparmak

Rüyada yüzündeki beni koparmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok hayırlı şeylere, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada yüzündeki beni koparmak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada yüzünde ben görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yeniden can bulacağına delalettir.

Rüyada yüzünde et ben görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü benli görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki beni koparmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments