Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta dikiş izi görmek

Rüyada vücutta dikiş izi görmek

Rüyada vücutta dikiş izi görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kötü yola sapmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta dikiş izi gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, neşeleneceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işarettir.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada dikiş izi görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda izler görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulur.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments